7 motive să alegi produse locale comandând prin platforma Taraba Virtuală

În 2017, lansam timid Taraba Virtuală. În 2018, ai aflat că există o alternativă să cumperi produse locale cu gustul de altădată. Iar sursele au fost diverse: rețelele sociale, acordându-ne un vot de încredere în 2018 în competiția The Venture sau de la televizor. În 2018, ați comandat peste 1000 kilograme de legume, fructe, gemuri și ale produse speciale, produse cu pasiune și grijă de către producătorii români. Mai jos îți oferim 7 motive concrete să alegi produse locale comandând prin platforma Taraba Virtuală.

7 motive să alegi Taraba Virtuală

#1 Toți dintr-o privire, online

Probabil ai observat deja că încet, dar sigur, piețele fizice se golesc și se mută în mediul online. Iar acest trend este global, nu doar în România. Aici, acasă, credem cu tărie în puterea comunităților unite. Iar cu cât mai mulți oameni vor afla despre existența producătorilor locali online, cu atât va crește și oferta din care vei putea alege în orașul tău. Pe Taraba Virtuală îi puteți găsi deja pe toți, dintr-o privire, în funcție de orașul tău. Nu mai e nevoie să ții minte site-ul sau pagina personală a fiecăruia.

Dacă știți producători locali, cărora le pasă de calitatea produselor lor, de orice tip, made in Romania, dați-le de veste despre noi și le vom oferi toate detaliile de care au nevoie.

#2 Susții existența unui start-up românesc

Platforma Taraba Virtuală este creată de doi tineri obișnuiți, care își doresc să mănânce iar roșii cu gust de la bunica din grădină, care pot fi chiar vecinii tăi. Alegând să comanzi prin intermediul ei, nu susții doar bucuria producătorilor români de a-și putea vinde produsele, ci însăși existența platformei. Taraba Virtuală este locul unde poți găsi laolaltă producătorii locali din România.

#3 Transparență față de tine

De la primele linii de cod, Taraba Virtuală a fost gândită ca o platformă transparentă. Știm și înțelegem cât de dificil este să ai încredere în calitatea unui produs expus online. De aceea, poți consulta în profilul producătorilor documentul doveditor (atestat de producător sau CUI-ul firmei) pe care aceștia îl încarcă obligatoriu în aplicație la crearea contului lor. Este un prim pas pe care îl putem face pentru a vă dovedi că persoanele din spatele conturilor sunt reale, muncitoare. Pentru noi, este important ca decizia de a cumpăra să fie informată și fără regrete. Și suntem dornici să vă ascultăm părerile dacă ne veți face bucuria să ni le împărtășiți.

#4 Timpul tău contează

Este mult mai simplu să comanzi online și să primești livrarea câteva zile mai târziu, decât să mai umbli prin piețe sau magazine. Timpul tău este important pentru noi și astfel am creat platforma versatilă. Ea e ste disponibilă atât web, dar și pe AppStore și Google Play. Astfel, oricum îți este mai simplu, ai platforma în buzunar.

#5 Livrare la adresa preferată

Producătorii pot livra personal sau prin curier, la adresa aleasă de tine. Produsele locale românești ajung la adresa ta, la data confirmată cu producătorul. Platforma Taraba Virtuală îți va afișa aceste date în contul tău. Iar aplicația mobilă îți va aminti de comandă înainte de livrare, să nu uiți despre ea.

#6 Răspundem în cel mai scurt timp mesajelor tale

Răspundem tuturor mesajelor voastre, fie clienți, fie producători, cât mai repede posibil. Nu uitați să ne lăsați o adresa de e-mail la care să vă putem răspunde. Ne asigurăm că platforma Taraba Virtuală funcționează în parametri normali, iar comenzile voastre primesc răspunsul producătorilor cât mai curând.

#7 Nu ai nevoie de mărunt în portofel

Într-un domeniu mai tradiționalist, Taraba Virtuală îți propune o soluție digitală, unde poți plăti cu cardul cumpărăturile de fructe sau legume locale. Nu ai nevoie de bancnote mărunte, iar plaforma se ocupă ca plata să ajungă cu succes unde trebuie. Plata se întâmplă doar în momentul în care producătorul ți-a livrat comanda, conform cu cantitățile actualizate.


Cum funcționează Taraba Virtuală?

Primul pas este să introduci o adresă de livrare. Astfel, platforma îți va afișa doar producătorii locali care pot livra în acea zonă.

Al doilea pas este să alegi unul din producătorii locali afișați. Platforma îți va afișa transparent care sunt datele de comandă. O dată ce te-ai decis, trimite comanda către producător.

În cel mai scurt timp, producătorul va confirma comanda cu o dată de livrare și modalitatea de livrare. Ultimul pas este confirmarea comenzii în aplicație, după primirea și achitarea produselor. Dacă ai ales plata cu cardul, tranzacția se efectuează în momentul în care producătorul îți livrează produsele.


Tu de ce alegi produse locale de la producătorii locali români ?

Lasă-ne în comentarii ce ți-ar plăcea să vezi pe platforma Taraba Virtuală!