Cadou traditional palinca 100ml si decoratiune paste

90 RON / Buc 100ml, 800g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 20 x 13.5 x 9.6 cm- O sticla de Palinca 50% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 100ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Cadou traditional palinca 250ml si decoratiune paste

140 RON / Buc 250ml, 1000g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 21 x 17 x 10.5 cm- O sticla de Palinca 50% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 250ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Cadou traditional rachiu 100ml si decoratiune paste

87 RON / Buc 100ml, 800g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 20 x 13.5 x 9.6 cm- O sticla de Rachiu 40% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 100ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Cadou traditional rachiu 250ml si decoratiune paste

130 RON / Buc 250ml , 1000g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 21 x 17 x 10.5 cm- O sticla de Rachiu 40% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 250ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Cadou traditional tuica 100ml si decoratiune paste

83 RON / Buc 100ml, 800g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 20 x 13.5 x 9.6 cm- O sticla de Tuica 32% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 100ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.

Cadou traditional tuica 250ml si decoratiune paste

120 RON / Buc 250ml , 1000g

Un cadou traditional potrivit pentru cei care apreciaza adevaratul gust al bauturilor autentice romanesti.Pachetul cadou contine :- Cutie din lemn cu dimensiunile 21 x 17 x 10.5 cm- O sticla de Tuica 32% conc.alc., obtinuta din prune bine coapte si de calitate, prin metode traditionale, rezultand o bautura 100% Naturala. Sticluta are volumul de 250ml. - Un suport din ceramica neagra de Marginea cu ou incondeiat . Produsul este realizat si incondeiat manual de mestesugari autentici. Realizarea fiecarui produs se face manual, necesita multa munca si din aceasta cauza rezulta modele unicat. Imaginea este cu titlu de prezentare iar culorile pot varia in functie de produsele disponibile pe stoc.Bauturile noastre nu sunt doar apetisante la gust, ci si foarte placute din punct de vedere estetic.Produsul poate fi oferit atat celor dragi , partenerilor de afaceri ca si cadou corporate, sau prietenilor din strainatate, ca suvenir reprezentativ pentru Romania.Aceste distilate sunt realizate la fel ca acum sute de ani, complet natural si ecologic.Produsele noastre sunt bauturi 100% naturale , extrem de fine , cu o aroma unica, intensa, datorita soiului de prune , foarte dulci si zemoase, culese cu mare grija din livezile situate pe dealurile din comuna Bogati, judetul Arges.Pentru obtinerea unei bauturi cu o savoare aparte si un gust echilibrat, este foarte important ca fructele bine coapte, culese si alese cu mana, sa fie fermentate lent si distilate la timp. Apoi distilatul se invecheste in lemn de salcam, respectand retete traditionale mostenite din generatie in generatie.