Miere cu nuca 230g

15 RON / Borcan 230g

Miezul de nuca este un aliment delicios si este folosit in bucatarie la prepararea deserturilor. Dar in afara de asta, miezul de nuca are o compozitie si niste proprietati extrem de valoroase, fiind recomandata profilactic si terapeutic pentru o multime de afectiuni. Nuca are in compozitia sa proteine, grasimi, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, P) minerale (fosfor, calciu, magneziu, potasiu, sulf, fier), acizi grasi si fibre. Prin consumul de nuca (nu mai mult de 4-5 nuci pe zi), organismul va avea o multime de beneficii. Amestecul apicol de miere cu nuci imbina intr-un mod ideal proprietatile celor doua alimente. In general, amestecul de oleaginoase (seminte de floare, de dovleac, migdale, etc) cu miere naturala scoate in evidenta beneficiile acestora. Nucile trebuie mestecate pe indelete inainte de a fi inghitite. Atentie! Celor cu probleme hepatice li se recomanda un consum mai scazut de nuci.

Categorie

Miere și dulcețuri

Share