Produse locale, oricând la ușa ta

Caută producătorii locali ce pot livra la adresa ta

Ține-ne în buzunar!

appstore logo google play logo

Informare COVID-19

Pentru a limita cât mai mult posibil contactul între persoane în contextul generat de COVID-19 (Coronavirus), Taraba Virtuală vă recomandă să achitați produsele comandate cu cardul în aplicație. Păstrați distanța de cel puțin 1m atunci când primiți comanda.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cum funcționează Taraba Virtuală
1
Pasul 1:
Caută producătorii care pot livra la adresa ta.
2
Pasul 2:
Plasează comanda și vezi stadiul ei în contul tău.
3
Pasul 3:
Primește comanda în ziua convenită cu producătorul.
Ce este Taraba Virtuală?

Locul în care poți găsi cele mai proaspete produse de la cei mai autentici producători

Legumele, fructele, gemurile, miere și tot ce are natura mai bun de oferit

Oamenii care se asigură ca tu să ai parte de cele mai proaspete produse livrate direct la ușa ta

Poveștile lor care ne inspiră să luăm o gură de aer proaspăt

Povestea Taraba Virtuală

Un viitor mai gustos

Cum era când mergeai cu bunica la piață și petreceați minute bune căutând cele mai roșii roșii și cei mai verzi castraveți? Când poveștile la colț de tarabă despre grădină și anotimpuri te țineau în picioare până când uitai de ele? Sau când știai deja la cine să mergi pentru cele mai bune căpșuni?

Azi, mersul la piață a devenit o amintire. Am crescut și, odată cu noi, s-a schimbat și lumea - timpul se mișcă mai repede, spațiul a devenit mai mic. Nu mai avem vreme pentru povești și tarabe. Cât de bune sunt produsele locale autentice însă nu s-a schimbat. Așa că am luat telefonul și ne-am propus să aducem naturalul mai aproape de tine.

Folosindu-ne abilitățile tehnice, am creat o platforma care îi pune în contact pe clienții noștri cu producătorii locali, oferindu-le astfel ocazia să se bucure de produse proaspete oriunde s-ar afla.

La rândul lor, producătorii noștri își pot genstiona munca așa cum e mai bine pentru ei, făcând din experiența Taraba Virtuală una pe cât de autentică, pe atât de eficientă pentru toți cei implicați.

Bazată pe ideea simplă de cerere și ofertă, Taraba Virtuală este mai mult decât o platformă - este un mod de viață natural, acum și mai accesibil.


Ce spun producătorii și clienții

Vrei să ne spui ceva?